Senioriasunnot

VUOKRA-ASUNTOJEN HAKU ON ALKANUT

Haettavissa on:
1h, kk, kph (25–25,5 m2)
2h, kk, kph (41–42 m2)

Asunnot valmistuvat:
1.11.2021 (B-porras)
1.2.2022 (A-porras)

Asuntoja voi hakea 60-vuotta täyttänyt henkilö, joka on yhtäjaksoisesti asunut Helsingissä vähintään viimeiset 10 vuotta ja kykenee itsenäiseen asumiseen. Hakijat valitaan säätiön sääntöjen mukaisesti taloudellisin perustein.

Lisätiedot: Nina Hertell, 040 068 4777, vuokraus@asgerdsummelin.fi

Hissillisessä talossa on kahdessa porrashuoneessa, neljässä kerroksessa yhteensä 48 asuntoa. Yksiöitä (25–25,5 m2) on 40 kpl ja kaksioita (41–42 m2) on 8 kpl. Kaikissa asunnoissa on kylpyhuone ja ikkunallinen keittiönurkkaus. Talossa on kaksi porrashuonetta ja neljä asuinkerrosta. Molemmissa porrashuoneissa on tilava hissi.

Asuntoja voi hakea 60-vuotta täyttänyt henkilö, joka on yhtäjaksoisesti asunut Helsingissä vähintään viimeiset 10 vuotta ja kykenee itsenäiseen asumiseen. Hakijat valitaan säätiön sääntöjen mukaisesti taloudellisin perustein. Asunnot eivät ole täysin esteettömiä, mutta kulkeminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi mm. poistamalla kynnyksiä. Asunnoissa ei ole kaikilta osin mahdollista liikkua pyörätuolilla.

Koko kiinteistön alue on täysin savuton. Tupakointi on ehdottomasti kielletty asunnoissa, yhteisissä tiloissa sekä piha-alueella.

Asumisen tukipalveluita tarjoavat yhteistyökumppanit. Katso lisää tukipalvelut-sivulta.

Vapaat asunnot

Vapaita asuntoja voi tiedustella vuokranvälittäjältä:
Nina Hertell
040 068 4777
vuokraus@asgerdsummelin.fi

Vapaat asunnot

Perusparannus Kylätiellä on edennyt suunnitelmien mukaisesti ja B-portaan asunnot ovat valmistuneet. A-portaan asunnot valmistuvat 2/2022. Vapaana on vielä yksiöitä kummastakin portaasta ja B-portaassa yksi kaksio. Ota siis yhteyttä pian, jotta saat haluamasi asunnon!

Vuokrattavia asuntoja voi tiedustella vuokranvälittäjältä:
Nina Hertell
040 068 4777
vuokraus@asgerdsummelin.fi

 

Asunnot


Asuntojen esittelyä varten yksi asunto on kalustettu, jotta vuokrahakijoiden on helpompi hahmottaa asuntojen kokoa ja kalustamismahdollisuuksia. Klikkaamalla allaolevia kuvia, voit selata niitä suuressa koossa.